trouwringen

Bijorca is de speciaalzaak voor trouw- en verlovingsringen

Bent u reeds geruime tijd op zoek naar de geschikte trouwring? Breng dan zeker eens een bezoekje bij Bijorca! Bijorca heeft immers een ruime keuze aan ringen en verdeelt bovendien alle bekende merken.

Bijorca is – zoals u in het atelier kan bewonderen – dé specialist in het uitwerken van uw keuze. Didier Verhille – onze meestergoudsmid en zijn team – beschouwt het als een eer om trouwringen te ontwerpen en zo de verbondenheid van twee mensen te symboliseren.

trouwringen aan huis

Trouwringen kiezen was nog nooit zo aangenaam en eenvoudig. Vanaf nu is het mogelijk om thuis uw trouwringen uit te kiezen. Wij bieden u keuze uit de meest ruime collectie van Vlaanderen.

Naast alle traditionele, bekende merken kan u ook kiezen voor gepersonaliseerde ringen, gemaakt in eigen atelier door onze meestergoudsmid. Laat uw ideeën de vrije loop! Wij begeleiden u graag. Eigen ontwerpen hoeven ook niet duur te zijn.

Wij bezorgen u kwaliteit tegen de juiste prijs én verzekeren u de beste service met garantie! Uw ringen kunnen ook voorzien worden van uw eigen vingerafdrukken.

al meer dan 30 jaar dé trouwringspecialist vind bij ons de perfecte ring

bezoek onze speciaalzaak voor trouw- en verlovingsringen

Anselmostraat Antwerpen
trouwringen – juwelen & atelier

Anselmostraat 27-29
2018 Antwerpen

openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag – Vrijdag

10:00 – 13:00
14:00 – 18:00

Zaterdag

10:00 – 17:00

Zondag

Gesloten