Specialisatie trouwringen, uurwerken en juwelen.
Ook eigen ontwerpen uit ons atelier.

Uw juwelier aan huis

Meer dan 800 paar trouwringen reizen het land door!


U heeft geen zin meer in het bezoeken van tientallen juweliers op zoek naar jullie trouwringen? Belgisch grootste trouwringjuwelier komt naar u toe!


Best wel gemakkelijk...


U kan perfect in uw salon blijven zitten. Wij zijn al dertig jaar dé specialist van trouwringen en komen graag bij u aan huis. Het blijven zoeken in winkels, op drukke beurzen, het parkeren en wachten is verleden tijd.

Boek nu uw juwelier aan huis in de week op een ochtend, middag of avond. Ook in het weekeinde geven wij u dezelfde aan-huis service.


Wij beschikken over de grootste keuze trouwringen en hebben professioneel opgeleide mensen in dienst.


In onze winkel te Antwerpen of bij u thuis, de trouwringen collectie  blijft even groot: met maar liefst 800 modellen brengen we de grootste  collectie van België bij u thuis.


Wij komen aan huis.


Inderdaad, u kan gerust thuis blijven. Hierdoor kan u kiezen aan de scherpste prijs van de markt. Ook de afgewerkte ringen (op maat en gegraveerd) worden door ons gratis aan huis geleverd op het door u gekozen tijdstip.


Een tijdelijke hype?


Neen, Bijorca is al dertig jaar dé specialist van trouwringen en heeft 2 winkelpunten in Antwerpen. U vindt ons ook terug op vele trouwbeurzen.

Uw en onze veiligheid!


Voor uw en onze veiligheid reizen wij uitsluitend met een 'dummy collectie'.

De gehele reiscollectie van de trouwringenmerken zijn voor de 'trouwringen aan huis'-service gemaakt uit 'dummy ringen'. Dit zijn 100% dezelfde modellen maar gemaakt in metaal dat geen enkele verhandelwaarde heeft. Zo is het voor jullie en ons veilig. De kleuren van deze dummy ringen - die trouwens in de meeste juwelierszaken en op beurzen gebruikt worden - zijn echter zó goed gereproduceerd, dat er nauwelijks verschil is met de echte ringen in wit goud, rosé, geel goud of wit goud en palladium.

Boek nu uw afspraak