aan huis

trouwringen aan huis 

Op het afgesproken tijdstip staan we bij jullie voor de deur, geheel kosteloos.

In een uitgebreid gesprek nemen we met jullie de mogelijkheden en wensen door. Samen zoeken we de perfecte ringen uit voor jullie grote dag!

Tijdens dit gesprek zal er een aanbetaling gedaan worden van 25% (cash, pin: alle betaalkaarten). De exacte leveringsdatum wordt afgesproken, even voor de afleveringsdatum nemen we contact met u op.

Uiteraard kunnen de ringen ook afgehaald worden in één van onze filialen. Het resterende bedrag wordt betaald bij levering of afhaling, dus pas als jullie de ringen in handen hebben

onze troevenmaak een afspraak

wij bellen u

laat uw gegevens na en we contacteren u zo snel mogelijk

boek een afspraak
bij u thuis

wij komen met de
collecties naar u thuis

U maakt een afspraak per mail of telefoon:
E-mail: bijorca@gmail.com of
tel 03 248 27 54 - 03 232 58 08

meer dan 800 paar trouwringen
reizen het land door

U heeft geen zin meer in het bezoeken van tientallen juweliers op zoek naar jullie trouwringen? Belgisch grootste trouwringjuwelier komt naar u toe!

best wel gemakkelijk...

U kan perfect in uw salon blijven zitten. Wij zijn al dertig jaar dé specialist van trouwringen en komen graag bij u aan huis. Het blijven zoeken in winkels, op drukke beurzen, het parkeren en wachten is verleden tijd. Boek nu uw juwelier aan huis in de week op een ochtend, middag of avond. Ook in het weekeinde geven wij u dezelfde aan-huis service.

wij beschikken over de grootste keuze trouwringen en hebben professioneel opgeleide mensen in dienst

In onze winkel te Antwerpen of bij u thuis, de trouwringen collectie blijft even groot: met maar liefst 800 modellen brengen we de grootste collectie van België bij u thuis.

wij komen aan huis

Inderdaad, u kan gerust thuis blijven. Hierdoor kan u kiezen aan de scherpste prijs van de markt. Ook de afgewerkte ringen (op maat en gegraveerd) worden door ons gratis aan huis geleverd op het door u gekozen tijdstip.

een tijdelijke hype?

Neen, Bijorca is al dertig jaar dé specialist van trouwringen en heeft 2 winkelpunten in Antwerpen. U vindt ons ook terug op vele trouwbeurzen.

1

service
bij u
thuis

2

de meeste volledige keuze

3

de
laagste
prijs 

4

vak
bekwame juwelier

voor uw en onze veiligheid reizen wij uitsluitend met een 'dummy collectie'

De gehele reiscollectie van de trouwringenmerken zijn voor de 'trouwringen aan huis'-service gemaakt uit 'dummy ringen'. Dit zijn 100% dezelfde modellen maar gemaakt in metaal dat geen enkele verhandelwaarde heeft. Zo is het voor jullie en ons veilig. 

De kleuren van deze dummy ringen - die trouwens in de meeste juwelierszaken en op beurzen gebruikt worden - zijn echter zó goed gereproduceerd, dat er nauwelijks verschil is met de echte ringen in wit goud, rosé, geel goud of wit goud en palladium.

ontdek onze winkels