trouwringen

Bijorca is de speciaalzaak voor 
trouw- en verlovingsringen 

Bent u reeds geruime tijd op zoek naar de geschikte trouwring? Breng dan zeker eens een bezoekje bij Bijorca! Bijorca heeft immers een ruime keuze aan ringen en verdeelt bovendien alle bekende merken. 


Bijorca is - zoals u in het atelier kan bewonderen - dé specialist in het uitwerken van uw keuze. Didier Verhille - onze meestergoudsmid en zijn team - beschouwt het als een eer om trouwringen te ontwerpen en zo de verbondenheid van twee mensen te symboliseren.

contacteer ons ontdek onze winkel

trouwringen aan huis 

Trouwringen kiezen was nog nooit zo aangenaam en eenvoudig. Vanaf nu is het mogelijk om thuis uw trouwringen uit te kiezen. Wij bieden u keuze uit de meest ruime collectie van Vlaanderen. 


Naast alle traditionele, bekende merken kan u ook kiezen voor gepersonaliseerde ringen, gemaakt in eigen atelier door onze meestergoudsmid. Laat uw ideeën de vrije loop! Wij begeleiden u graag. Eigen ontwerpen hoeven ook niet duur te zijn. 


Wij bezorgen u kwaliteit tegen de juiste prijs én verzekeren u de beste service met garantie! Uw ringen kunnen ook voorzien worden van uw eigen vingerafdrukken.

meer info maak een afspraak

al meer dan 30 jaar 
dé trouwringspecialist 
vind bij ons de perfecte ring

bezoek onze speciaalzaak voor 
trouw- en verlovingsringen 

     Anselmostraat Antwerpen

trouwringen - juwelen & atelier
Anselmostraat 27-29
2018 Antwerpen
03 248 27 54

openingsuren

Maandag Gesloten

Dinsdag - Zaterdag 10:00 - 13:00 14:00 - 18:00

Zondag Gesloten

ontdek onze winkels